Ανόρθωση: Το (αληθινά) μεγάλο στοίχημα του Κετσπάγια

Ο Σίλντενφελντ συμφώνησε, ο Στρούνα είναι σε διαπραγματεύσεις, ο Πράνιτς είναι επίσης καλοδεχούμενος να παραμείνει, ενώ οι Οκριασβίλι και Ναβαλόφσκι έχουν ήδη διαμηνύσει την ετοιμότητά τους να ενταχθούν στο ρόστερ το καλοκαίρι. Ωστόσο η αληθινά μεγάλη πρόκληση του Τιμούρ Κετσπάγια στον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου είναι άλλη…

Αν έπρεπε να δοθεί μια μονολεκτική απάντηση στο ερώτημα για την πλέον ουσιώδη διαφορά της εφετινής από την περυσινή Ανόρθωση, αυτή θα ήταν αναμφίβολα: τερματοφύλακας. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η σταθερότητα που προσέφερε ο Άρους ουδέποτε καλύφθηκαν από τους Φελγκέιρας, Στέμερ, Δημητρίου, Βάργκιτς και Ουζόχο που βρέθηκαν ή βρίσκονται στο μισθολόγιο της «Κυρίας».

Ο Κετσπάγια γνωρίζει -και το έχει αποδείξει από την πρώτη θητεία του- τη σημασία ενός αξιόπιστου Νο1 στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και φιλόδοξης ομάδας. Ακριβώς γι’ αυτό ο νέος τερματοφύλακας είναι το πραγματικά μεγάλο στοίχημά του.

Ο Γεωργιανός φαίνεται να έχει καταλήξει στον διεθνή συμπατριώτη του, Γκιόργκι Λόρια. Ο 33χρονος σχεδόν δίμετρος (1,97μ.) τερματοφύλακας δεν είναι ελεύθερος, καθώς τον Ιανουάριο υπέγραψε στο Μαγδεμβούργο, θα απαλλαγεί όμως από τη δέσμευσή του, αν η ομάδα του δεν εξασφαλίσει την παραμονή της στην Τσβάιτελιγκα (σ.σ. έπειτα από 27 αγωνιστικές είναι στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ).

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε η Ανόρθωση θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη τόσο για διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την ελευθέρας του Λόρια όσο και για ενεργοποίηση του plan b, αν αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν τελεσφορήσουν.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους
Μπήκε στο γήπεδο με τη φανέλα της Πάφου ο Χριστοδουλίδης-Χαιρέτησε τους οπαδούς με το μικρό φίλο της Ομόνοιας
Πρόεδρος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: Προμηνύονται εξελίξεις, έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις (vid)
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Πάφου στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)
Έστειλαν ηχηρά μηνύματα οπαδισμού Ομονοιάτες και Παφίτες αγκαλιασμένοι (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδός έβαλε φέρετρο και σταυρό στο φορτηγό του και πάει για... κηδεία στο ΓΣΠ
Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα πράσινα οχήματα των Ομονοιατών έξω από το ΓΣΠ (pics)
LIVE: Προβάδισμα για την Πάφο με γκολ από τα ένδεκα βήματα