ΒΙΝΤΕΟ: «Εσύ που μας λες καθυστερημένους, δεν έχεις ιδέα…»

Οι πιο ένδοξες στιγμές της ζωής δεν είναι οι λεγόμενες μέρες επιτυχίας, αλλά, περισσότερο, οι μέρες εκείνες που μετά από απόρριψη και απελπισία, αισθάνεσαι να μεγαλώνει μέσα σου η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικά επιτεύγματα, αναφέρει χαρακτηριστικά ένα απόφθεγμα του Γάλλου συγγραφέα, Γκυστάβ Φλωμπέρ.
 
Κάπως έτσι, παρομοιάζεται και η ζωή του Μαρίνου Κυριάκου, ο οποίος δεν λύγισε σε καμία δυσκολία, πίστεψε στον εαυτό του και σήμερα με επτά μετάλλια στον λαιμό του παρουσιάζεται πιο δυνατός όσο ποτέ άλλοτε.
 
Με την αστείρευτη του αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και με την επί καθημερινής βάσεως προπόνησή του, ο Μαρίνος Κυριάκου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου με την κυπριακή σημαία στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν πρόσφατα στο Άμπου Ντάμπι. Ο Κύπριος πρωταθλητής, που κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική καθώς και δυο αργυρά και ένα χάλκινο, έγραψε τη δική του ιστορία στον κυπριακό αθλητισμό κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις ανά το παγκόσμιο.
Ο ίδιος ωστόσο, παραμένει προσγειωμένος και αφοσιωμένος στη δική του ζωή, συνεχίζοντας την καθημερινότητά του αλλά και την εκγύμναση του στο κέντρο ΑμΕΑ Αγίου Λαζάρου το  οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα ελαφριάς και μέτριας νοητικής υστέρησης από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.
 
Ανοίγοντας την καρδιά του στην OMADA του REPORTER, ο Μαρίνος Κυριάκου εξομολογείται τις πραγματικές αξίες της ζωής, την αγάπη του για τον αθλητισμό αλλά και την αντιμετώπιση της κυπριακής κοινωνίας σε όλα αυτά τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής αναπηρία ή έχουν κάποιο νοητικό πρόβλημα.
 
Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ