Έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Κασίγιας, εισήχθη στο νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη το πρωί της Τετάρτης (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εκτός κινδύνου ο Ισπανός κίπερ της Πόρτο, που δεν ξαναπαίζει φέτος.

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν αισθάνθηκε καλά μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και διεκομίσθη άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτο. Οι ιατροί διέγνωσαν πως ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέστη έμφραγμα του μυαοκαρδίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο 38χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο δεν θα ξαναπαίξει φέτος, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της Primeira Liga.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Βόμβα από το Βέλγιο: «Ο Ντε Μπρόινε επέλεξε Νάπολι»!
Τα βρήκε με τον παίκτη, έμεινε το «ναι» της Μπαρτσελόνα
Με τις φανέλες του Μπάλντοκ στο Γουέμπλεϊ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Προανήγγειλε παραμονή με νέα επική ατάκα ο Ποστέκογλου
Ο Σιμεόνε πιέζει την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ρομέρο
Record: «Πρόταση για τον Πέδρο Αμαδόρ ο Παναθηναϊκός»
Φλέγεται ο ιταλικός Νότος για το 4ο πρωτάθλημα της Νάπολι
Έγραψε ιστορία ο Κόντε: Έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά scudetto με τρεις διαφορετικές ομάδες!
Στα ραντάρ του Άγιαξ ο Κοτάρσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντσελότι