Μια νίκη από τον τίτλο η Ομόνοια-Κυνηγά την ισοφάριση ο ΑΠΟΕΛ

Η φάση με τους τελικούς του Πρωταθλήματος Futsal για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή συνεχίζεται απόψε (13/05) στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλλος - Ελευθερία» στο τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι των ομάδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Η Ομόνοια βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον τίτλο και το ΑΠΟΕΛ κυνηγά την ισοφάριση για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο σε πέμπτο παιχνίδι στο Λευκόθεο.

Στους προηγούμενους τρεις αγώνες της τελικής φάσης η Ομόνοια πανηγύρισε δύο νίκες με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι στο Λευκόθεο και με 7-3 στην έδρα της.

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του με 4-2 και μείωσε στις νίκες σε 2-1.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος επικράτησε το ΑΠΟΕΛ και στους δύο αγώνες και συγκεκριμένα 7-5 στην έδρα του και 2-1 εκτός έδρας.

Οι δύο ομάδες άνοιξαν την αυλαία της χρονιάς στο Super Cup όπου επικράτησε η Ομόνοια με 5-0 και τον περασμένο μήνα κατέκτησε και το Κύπελλο με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ σε ένα συναρπαστικό τελικό με σκορ 6-4, που διαμορφώθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»