Σούπερ σταρ ο Στέφανος!

Ο Στέφανος Ηλιάδης κέρδισε τον σεβασμό όλων των φίλων της καλαθόσφαιρας με την φετινή σεζόν. Μπορεί ο Κύπριος γκαρντ να μην αγωνίστηκε σε όλη τη χρονιά, καθώς από τον Ιανουάριο και μετά έπρεπε να επιστρέψει στο εξωτερικό ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, εντούτοις οι εμφανίσεις του ήταν οι καλύτερες από κάθε άλλη φορά!
 
Ο 25χρονος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, με 30 λεπτά χρόνο συμμετοχής κατά μέσο όρο, στα οποία πετύχαινε 15.2 πόντους ανά παιχνίδι (!), μοίραζε 5 ασίστ, ενώ «κατέβαζε» και 4.2 ριμπάουντ.
 
Τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι, τους πέτυχε απέναντι στον Κεραυνό στις 4 Νοεμβρίου, όπου σταμάτησε στους 29, με 5/8 δίποντα, 5/12 τρίποντα και 4/5 βολές. Το καλύτερο παιχνίδι του όμως το έκανε στο Αυγόρου, με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
 
Ο Ηλιάδης με double-double (20 πόντοι-10 ασίστ), οδήγησε τον Απόλλωνα σε σημαντικό διπλό. Ένα διπλό που σηματοδότησε την έναρξη ενός σερί πέντε συνεχόμενων νικών για την ομάδα της Λεμεσού.Ο Ηλιάδης βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και αναμένεται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, στο Μαυροβούνιο (27 Μαΐου-1 Ιουνίου).
 

Δειτε Επισης

Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό