Κέρκεζ: «Πρόεδρε ευχαριστώ τη γυναίκα σου, σε κάλμαρε...»

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ΑΕΛ γιορτάζει την κατάκτηση του έβδομου κυπέλλου στην ιστορία της, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Εναέριο.
 
Ο «αρχιτέκτονας» της λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν κατά τη δύσκολη περίοδο και πιο συγκεκριμένα στις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του.
 
«Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, πρόεδρε ευχαριστώ και σένα. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα σου γιατί όταν χάσαμε τέσσερα παιχνίδια σε κάλμαρε για να μην με διώξεις. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ήταν μάγκες», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΛ.
 
Ο Βόσνιος τεχνικός μετά την ομιλία του πήρε το μικρόφωνο και σε ρόλο... οργανωτή άρχισε να ξεσηκώνει τους ΑΕΛίστες που βρέθηκαν στο πάρκινγκ του Εναέριου. 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ο Άρης ανακοίνωσε τον Γένσεν για τρία χρόνια
Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα πάρει το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου
Νέο φιλικό για τον Ολυμπιακό με την Ίντερ στην Ιταλία
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι