Αποκάλυψε ο ίδιος τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ!

Τη συμμετοχή του στον ηλεκτρονικό αθλητισμό (FIFA Εsports), επισημοποίησε μέσω του επίσημου του λογαριασμού ο ΑΠΟΕΛ.

Μετά την ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων, ο σχολιαστής της FIFA Esports, Μπράντον Σμιθ, μέσω του επίσημου του λογαριασμού έγραψε, «ανακοινώνω την μετακίνηση μου στο ΑΠΟΕΛ», για να απαντήσουν οι γαλαζοκίτρινοι, «ανυπομονούμε να μπούμε στον συναρπαστικό κόσμο των Esports. Σε ευχαριστούμε που μας ακολουθείς. Θα είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο είμαστε και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαστε η πρώτη ομάδα της Κύπρου που θα μπει επαγγελματικά στα Εsports». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμος να γράψει ιστορία και στο... playstation o ΑΠΟΕΛ

 

 

Ο ίδιος, μετά που δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επανήλθε και ξεκαθάρισε ότι δεν έρχεται στους γαλαζοκίτρινους ως παίκτης!

«Για κάποιο λόγο μερικοί νομίζουν ότι εντάχθηκα στον ΑΠΟΕΛ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του FIFA. Έχω πάρει μερικά μηνύματα που με υποδέχονται στην ομάδα με συγχαρητήρια. Αν ήξεραν πώς τα πήγαινα στο Weekend League (σ.σ. εβδομαδιαίος διαγωνισμός στο Fifa)...» σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Την τοποθέτησή του έκανε share και ο ΑΠΟΕΛ σχολιάζοντας: «Λοιπόν Μπράντον, αν και το Weekend League δεν πήγε τόσο καλά, εκτιμούμε τις δεξιότητές σου ως σχολιαστής και παρουσιαστής του Fifa».

Δειτε Επισης

Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών
Μπόλικες αλλαγές στην κλήση της Εθνικής Ανδρών
Παρελθόν από την Ομόνοια και ο Κίτσος
Kάλεσμα Προκοπίου σε οργανωμένους για διάλογο-Στα σκαριά μόνιμη αντιοχλαγωγική ομάδα
Τέλος άλλος ένας από την Ομόνοια
Λαμβάνουν όρους εντολής οι δύο ερευνώντες λειτουργοί για τους 16 κόκκινους φακέλους
Έφθασε η στιγμή για τη μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου
Μπλεξίματα για τον Μαρτσίνιακ-Η UEFA εξετάζει αντικατάσταση του στον τελικό του Champions League
ΒΙΝΤΕΟ: Παράνοια στους ρυθμούς της Σάσας Μπάστα στην... πράσινη γειτονιά
Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας από τους οπαδούς του Απόλλωνα (pics)