«Μόνο εγώ και η Νέα Σαλαμίνα ξέρουμε την αλήθεια»

Την άρτι ολοκληρωθείσα σεζόν ψηφίστηκε από προπονητές και συναδέλφους του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι αποτελεί συνάμα κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού καλοκαιριού, καθώς έπειτα από τρία χρόνια αποφάσισε ν' αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το όνομα του 34χρονου Σλοβάκου έχει εμπλακεί ήδη σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο ίδιος -σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα SportDay- βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεσελόφσκι για...
 
...για την σεζόν 2018/19: «Για τη Νέα Σαλαμίνα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Σε ό,τι με αφορά νομίζω ότι ήταν η κορυφαία μου σεζόν».

...τη συνταγή της επιτυχίας: «Το ομαδικό πνεύμα και η χημεία έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο. Επίσης ότι το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν ποδοσφαιριστές που ταίριαξαν απόλυτα και βοήθησαν την ομάδα να ανέβει επίπεδο».

...τις επαφές με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν συμφωνήσαμε ν' ανανεωθεί η συνεργασία, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Οι άνθρωποι της Σαλαμίνας ξέρουν ακριβώς πόσα απαίτησα και πόσα μου έδιναν. Την αλήθεια την ξέρουμε εγώ και η Νέα Σαλαμίνα. Δεν αποχωρώ όμως με παράπονο ή πικρία. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια με τα πάνω και τα κάτω τους».

...το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα τρία υπέροχα χρόνια και την τεράστια υποστήριξη προς το πρόσωπό μου. Αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη όλων σας, σταθείτε στο πλευρό της και βοηθήστε την».

...τον επόμενο εργοδότη του: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτε, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία».
 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»