«Προσπάθεια εκμετάλλευσης και δημιουργία δήθεν επιχειρήματος»

Η συζήτηση που «σήκωσε» η μαζική παρουσία νεοσύλλεκτων εθνοφρουρών στο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Πετροκούμπ (1-0) υποχρέωσε τους Λαρνακείς να πάρουν επίσημη θέση.

Με ανακοίνωσή τους οι «κιτρινοπράσινοι» κάνουν λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης του γεγονότος με σκοπό τη δημιουργία δήθεν επιχειρήματος κατά της κάρτας φιλάθλου, την οποία -όπως τονίζουν- συνεχίζουν να στηρίζουν με θέρμη κι επιθυμούν να λειτουργήσουν ως θεματοφύλακάς της.

«Είναι με λύπη που παρακολουθούμε τη σημερινή δημοσία προσπάθεια εκμετάλλευσης της οργανωμένης παρουσίας ένστολων νεοσυλλέκτων εθνοφρουρών μας στον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με γνώμονα τη δημιουργία δήθεν επιχειρήματος εναντίον του θεσμού της κάρτας φίλαθλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Το “καληνύχτα ποδόσφαιρο” θα έρθει νωρίτερα-Το μετέφερα στον Υπουργό»

Η εξίσωση των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών μας με όσους θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς ταυτοποίηση είναι επιεικώς θλιβερή. Ως σωματείο ξεκαθαρίζουμε ότι η χθεσινή οργανωμένη παρουσία των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών έλαβε χωρά συντονισμένα και εντός της έννομης τάξης.

Σημειώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε δημοσίως για το θέμα, υπερτονίζοντας για ακόμα μια φορά την ένθερμη υποστήριξη μας στον θεσμό της κάρτας φίλαθλου και τη βούλησή μας να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακας του», αναφέρει το ανακοινωθέν της ΑΕΚ.

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»