Ανακοίνωσε Περέιρα και έστειλε μήνυμα με υπονοούμενα η Ανόρθωση

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή, Ζιαν Κάρλος Περέιρα, ανακοίνωσε το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης. 

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή, Ζιαν Κάρλος Περέιρα.

Ο Ζιαν ο οποίος διανύει την τρίτη του θητεία στην ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος fixo επέστρεψε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και έδωσε σημαντικές βοήθειες στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς.

Ευχόμαστε στον Ζιάν να είναι πάνω από όλα υγιής όπως επίσης και πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος.

Υ.Γ: Προς κάθε ενδιαφερόμενο που αποτείνεται προς τρίτους και αναρμόδιους για το συμβόλαιο του Ζιάν Κάρλος, θέλουμε να ενημερώσουμε πως αυτό έχει υπογραφεί από τα τέλη του περασμένου μήνα. Εάν αυτό δεν έγινε ξεκάθαρο και επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοίκηση της ομάδας μας».

Δειτε Επισης

Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»