«Απολλωνίστες αντισταθείτε άλλη μια φορά-Τον επέβαλαν φασιστικά οι ανίδεοι»

Για την αποχή τους από έναν ακόμη αγώνα του Απόλλωνα ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού, που καλούν και τους υπόλοιπους να μην παρευρεθούν στον αγώνα με Κάουνο Ζαλγκίρις.
 
Ο λόγος είναι το γεγονός ότι εφαρμόζεται εκ νέου η κάρτα φιλάθλου και έτσι απέχουν ως ένα μέτρο διαμαρτυρίας.
 
Η ανακοίνωση:
«Πιστοί οπαδοί του ΘΡΎΛΟΥ,

Επαναληπτικό αγώνα δίνει η ομάδα μας, την Πέμπτη 18/7/2019 στις 20:00 το βραδυ, για τον ά προκριματικό γύρο της διοργάνωσης του Europa league.

Προσκαλούμε τον κόσμο της ομάδας, για άλλη μια φορά να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα, στο οίκημα των Δυτικών Προαστίων όπου θα στηθεί μεγάλο φαγοπότι, και θα ακολουθήσει παράσταση στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 1.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 καλεί τους φιλάθλους μας, να μην δώσουν το παρών τους στο Γ.Σ.Π, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και να αντισταθεί για άλλη μια φορά σε αυτόν τον αδυσώπητο νόμο που μας επέβαλαν τόσο φασιστικά οι ανίδεοι με το ποδόσφαιρο πολιτικάντηδες.

Υ.Γ Επί τη ευκαιρία της δεύτερης εισβολής οργανώνουμε όπως κάθε χρόνο αντικατοχική πορεία το Σάββατο 20 Ιουλίου ώρα 18:00 το απογευμα, ξεκινώντας από τον Κεντρικό Σύνδεσμο.

Υ.Γ 2 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται 

ΥΓ 4 Οι νέες φανέλες του Συνδέσμου μας έφθασαν και είναι διαθέσιμες για αγορά, περάστε από το οίκημα μας να τις προμηθευτείτε.

ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1»
 

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου