Φρένο στη μετακίνηση Μανθάτη στην Ανόρθωση από Ολυμπιακό

Δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση, μιας και εξ όσων υποστηρίζουν Μέσα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός βάζει φρένο στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ο παίκτης στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με το sportime.gr η ομάδα του Πειραιά επιθυμεί να τον κρατήσει στη Super League. Μάλιστα, δείχνουν προτίμηση όπως δώσουν τον ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο, ομάδα στην οποία ήταν δανεικός και στην περσινή σεζόν.
 
Οι «κυανέρυθροι» πριν από λίγο καιρό υπολόγιζαν κανονικά στον 22χρονο, όμως σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η υπόθεση δεν προχώρησε αφού δεν υπήρχαν επιλογές λόγω περιορισμένων μεταγραφών.

Πάντως, για τον Πανιώνιο δεν έχει κλείσει το θέμα του Ελλαδίτη μέσου και όπως σημειώνεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου υπάρχει πολύς χρόνος και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Αλλά για την ώρα από τον Πειραιά το μήνυμα προς τον παίκτη για τον προορισμό που θα έπρεπε να επιλέξει, είναι ξεκάθαρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Ο πατέρας στη φυλακή, η μητέρα στήριγμα και ο Ζοάο Πέδρο γράφει το δικό του παραμύθι
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο