Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Τομάς

Τη φανέλα της Λαμίας θα φοράει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χουάν Τομάς. 

Ο 34χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Φθιώτιδας και την επόμενη σεζόν, ενώ αναμένεται να έχει και πιο ενεργό ρόλο σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο στο οποίο φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο (17/05/1985) Ισπανό μεσοεπιθετικό, Joan Tomas.

Ο Tomas ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2019 από την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο και σημείωσε 14 συμμετοχές στη Super League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πίσω στην ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc