Σοκ! Νεκρός δεύτερος πυγμάχος μέσα σε λίγες ώρες

Νέο σοκ στον κόσμο της πυγμαχίας καθώς λίγα 24ωρα μετά τον σοκαριστικό θάνατο του 28χρονου Ρώσου μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ, ένας ακόμη αθλητής έχασε τη ζωή του μετά από πυγμαχικό αγώνα.

Ο 23χρονος Αργεντινός Ούγκο Σαντιγιάν κατέληξε σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες λίγο μετά τη μονομαχία με τον Ουρουγουανό Εδουάρδο Χαβιέρ Αμπρέου.

Επειτα από μια σκληρή μάχη 13 γύρων, οι δύο πυγμάχοι περίμεναν την απόφαση των κριτών. Ωστόσο, ο Σαντιγιάν, ο οποίος είχε ματώσει από τον 4ο γύρο, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και μετά βίας στεκόταν όρθιος. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος κατέρρευσε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Δειτε Επισης

Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025
Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πυροδοτήσει τη βόμβα με Γιόνας Βαλαντσιούνας
Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»