Η δήλωση Μαντούκα για την οποία ενοχλήθηκε ο Μοράις

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Νούνο Μοράις μέσω γραπτής του δήλωσης. Ο επί 12 χρόνια παίκτης του ΑΠΟΕΛ θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούστηκαν από τον πολύ καλό του φίλο, Γκουστάβο Μαντούκα νωρίτερα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων είχε μιλήσει εκφράζοντας την αδικία που ένιωσε προς το πρόσωπο του επί σειρά ετών αρχηγού των πρωταθλητών. 

«Ο Μοράις είναι ο καλύτερος μου φίλος, μιλάμε συνεχώς. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω όπως μίλησα. Είναι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος για την απόφαση αυτή, μια μέρα ήμουν μαζί του και έκλαιγε γι’ αυτό, κι αυτό με έκανε να νιώθω ακόμη πιο άσχημα. Έχει δίκαιο να νιώθει αυτά τα συναισθήματα. Ο Νούνο αποφάσισε να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ εδώ και πολύ καιρό ακόμη και ως βοηθός της ομάδας. Θέλει να συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε και της έδωσε πολλά τόσα χρόνια. Αποδέχθηκε την πρόταση αλλά ρωτήστε τον πρόεδρο τι έγινε, είναι δύσκολο να πω τι ακριβώς έγινε», ανέφερε ο Μαντούκα.

Ο Πορτογάλος φαίνεται να ενοχλήθηκε από τη συγκεκριμένη δήλωση του Βραζιλιάνου κι έτσι αποφάσισε όπως παρέμβει για να γνωστοποιήσει το τέλος στην καριέρα του αλλά και την απόφαση συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ από άλλο πόστο.

«Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις του Gustavo πρέπει να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν το όνομα μου ούτε ζήτησα από κάποιον να μιλήσει για μένα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»