Tρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες στο ντέρμπι της Ονδούρας

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως γιορτή από το φίλαθλο κοινό, όμως αυτό που συνέβη στην Ονδούρα στο πλαίσιο του Superclasico μεταξύ της Ολίμπια και της Μοτάγουα είναι στο ακριβώς αντίθετο άκρο: έχθρα, μίσος, πόλεμος και θάνατος.

Όλα άρχισαν όταν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μοτάγουα στην Τεγουσιγάλπα δέχτηκε επίθεση από πέτρες και μπουκάλια, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της να τραυματιστούν ελαφρά από σπασμένα τζάμια και να διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος το ντέρμπι ματαιώθηκε και οι 10.000 οπαδοί που βρίσκονταν στο γήπεδο προσπάθησαν να φύγουν άναρχα αλλά μπλοκαρίστηκαν από τους περίπου 5.000 αστυνομικούς που ήταν εκεί, επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Η συνέχεια; Άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων εντός του γηπέδου που οδήγησαν στο θάνατο τριών ανθρώπων -όλοι τους μεταξύ 20 και 27 ετών- και στον τραυματισμό δεκάδων ακόμη.

Δειτε Επισης

Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι
Μετά τον Βιρτς η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για να πάρει και τον Ίσακ
Η συμφωνία Νίκο Γουίλιαμς-Μπαρτσελόνα στέλνει τον Ράσφορντ στην Νιούκαστλ
Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο έξι ετών o Νίκο Γουίλιαμς
Ο Γκιόκερες τραβάει το σχοινί στα άκρα με την Σπόρτινγκ!
Πεντάρα η Γιουβέντους στην Αλ-Αΐν, γλίτωσε το κάζο η Σάλτσμπουργκ 2-1 την Πατσούκα
Κανσέλο μετά την ισοπαλία με Ρεάλ-«Είμαι ένας απλός φίλος της Μπαρτσελόνα, την αγαπώ»
Οι γονείς του Βιρτς θα λάβουν σχεδόν εννέα εκατομμύρια για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ
Πήρε φόρα η Λίβερπουλ-Μετά τον Βιρτς θέλει να κλείσει και τον Ίσακ