Η συγκινητική κίνηση του ΑΠΟΕΛ που ανακοίνωσε ο Πετρίδης για τον μικρό Αντώνη

Δίπλα στον μικρό Αντώνη, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας και χρειάζεται δύο εκατομμύρια για να λάβει εξειδικευμένη θεραπεία στις ΗΠΑ, στέκεται ο ΑΠΟΕΛ.

Όπως ενημέρωσε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, σε συνεργασία με τον Άγιαξ, υπογράφτηκε μία φανέλα, η οποία θα βγει σε δημοπρασία, ώστε να μαζευτούν χρήματα για το παιδάκι. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών, η φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών θα δοθεί σε δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν για τη μάχη που δίνει ο μικρός Αντώνης. 

Σχετικά με τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, ο Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: «όλα εξαρτώνται και από τα δυο παιχνίδια, οπωσδήποτε και το 0-0 σου δίνει πιθανότητες να το παλέψεις, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιον θα αντιμετωπίσουμε και δεν μας φοβίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης