«Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε»

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Θύρα 9 ενημερώνει για την έναρξη εγγραφών εν όψει της νέας χρονιάς, το ύψος των συνδρομών και το δώρο για όσους γράφονται.

Στο υστερόγραφο της ανάρτησής της γίνεται αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στο πετοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, για τις οποίες θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της ημέρας.

Αναλυτικά:
Οι εγγραφές μας για την νέα χρονιά έχουν αρχίσει. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συνδρομή μέλους θα ανέρχεται στα 20 ευρώ για όλο τον χρόνο με τα 5 ευρώ να καταλήγουν στα κλιμάκια μας. Δώρο για φέτος η πιο κάτω φανέλα.

Κάνουμε έκκληση στα στελέχη μας οπως γραφτούν το συντομότερο για να ετοιμαστούν και φέτος οι μεγάλες μας εκπλήξεις αλλά και για να μπορέσουν να καλυφτούν τα τρέχοντα έξοδα.

ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 - ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ - Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε. Ανακοίνωση το απόγευμα για την πετόσφαιρα.

Δειτε Επισης

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Απαντά στον ΠΑΣΠ ο ΚΟΑ-«Με αμέτρητες δηλώσεις του ο Νεοφυτίδης, απαξιώνει και ειρωνεύεται εργολαβικά»
Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης