Πήρε Μπεσάρα, «κλείνει» Μπες και Ράινχολντς, φέρνει Ισπανό!

Μολονότι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου εκκρεμεί, ο Ναχίρ Μπεσάρα πρέπει να λογίζεται παίκτης της Πάφου. Ο 28χρονος Σουηδός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την παφιακή ομάδα, στα γραφεία της οποίας φωτογραφήθηκε με τον ατζέντη του (σ.σ. Ηλίας Ηλία).

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, η πρώτη κίνηση φαίνεται πως θα είναι ο Γάλλος Πολ Μπες, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Καέν υπό μορφή δανεισμού από την Μπορντό. Ο 31χρονος στόπερ έχει θητεύσει τόσο στο γαλλικό (Μπορντό, Νις, Σεντ Ετιέν, Καέν) όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα (Μάλαγα).

Η δεύτερη κίνηση της Πάφου για τη συγκεκριμένη θέση φημολογείται πως είναι Ισπανός, του οποίου η άφιξη στην Κύπρο αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ήδη στο νησί μας βρίσκεται ο 22χρονος Λετονός τερματοφύλακας Ράινις Ράινχολντς, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Την περασμένη διετία αγωνιζόταν στην ιταλική Πίζα.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Χρειάστηκε μόλις ένα ματς για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του κυρίαρχου των αιθέρων ο Ρέλβα
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»