Globoesporte: Σφήνα της Γιουβέντους για Νεϊμάρ!

Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έλαβε στη σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (19/8) την απόφαση να καταθέσει γραπτώς την τελική πρόταση - δανεισμός με οψιόν αγοράς και Ράκιτιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα - στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, αλλά η Γιουβέντους μπαίνει σφήνα.

Σύμφωνα με την κορυφαία βραζιλιάνικη αθλητική σελίδα, Globoesporte, η Γηραιά Κυρία έχει μπει σφήνα σε μπλαουγκράνα και Ρεάλ (δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση, εκτιμάται ότι θα το πράξει τις επαπομείνασες ημέρες) για τη διεκδίκηση του Νέι.

Η ομάδα του Τορίνο προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Πληροί, δηλαδή, την προϋπόθεση που έχει θέσει η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας (να λάβει χρήματα δηλαδή, ενώ η Μπαρτσελόνα προτείνει μόνο δανεισμό κι έμψυχα ανταλλάγματα).

Μάλιστα οι μπιανκονέρι βάζουν στο παιχνίδι και τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δεν έχει θέση στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι. Στο Παρίσι βλέπουν τον Αργεντινό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της βραζιλιάνικης σελίδας, ως ιδανικό αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

«Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι ζωντανές, αλλά η Γιουβέντους έχει μπει δυνατά. Ίσως δούμε τον Νεϊμάρ να παίζει μαζί με τον Κριστιάνο», καταλήγει η είδηση, την οποία έχει αναδημοσιεύσει και η Gazzetta dello Sport έχοντας την σε περίοπτη θέση.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι
Μετά τον Βιρτς η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για να πάρει και τον Ίσακ
Η συμφωνία Νίκο Γουίλιαμς-Μπαρτσελόνα στέλνει τον Ράσφορντ στην Νιούκαστλ
Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο έξι ετών o Νίκο Γουίλιαμς
Ο Γκιόκερες τραβάει το σχοινί στα άκρα με την Σπόρτινγκ!
Πεντάρα η Γιουβέντους στην Αλ-Αΐν, γλίτωσε το κάζο η Σάλτσμπουργκ 2-1 την Πατσούκα
Κανσέλο μετά την ισοπαλία με Ρεάλ-«Είμαι ένας απλός φίλος της Μπαρτσελόνα, την αγαπώ»
Οι γονείς του Βιρτς θα λάβουν σχεδόν εννέα εκατομμύρια για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ
Πήρε φόρα η Λίβερπουλ-Μετά τον Βιρτς θέλει να κλείσει και τον Ίσακ