Έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση για εντοπισμό του και αυτός... ήταν σε οικία

Την ώρα που η Αστυνομία έψαχνε εναγωνίως για δύο μέρες στη θαλάσσια περιοχή του Μόλου Λεμεσού, για τα ίχνη του 44χρονου που αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης, μετά από πληροφορία ότι είχε βουτήξει στη θάλασσα και έκτοτε δεν επέστρεψε, εκείνος βρισκόταν σε οικία της πόλης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Άκαρπες ακόμα οι έρευνες για εντοπισμό του 44χρονου που χάθηκε στη θάλασσα
 
Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού σε εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή Επίχωσης, σε κατάσταση μέθης και σε σημείο που δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε.
 
Αφότου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε από επί καθήκοντι ιατρό, ο 44χρονος συνελήφθη, αφού εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον περασμένο Μάιο για το αδίκημα της βίας στην οικογένεια.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές, είχαν τεθεί σε συναγερμό μετά από ενημέρωση φίλου του 44χρονου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως ενόσω βρίσκονταν στην περιοχή του Μόλου και κατανάλωναν μπύρες, ο ύποπτος είχε φορέσει τα πέδιλα του και πήγε για κολύμπι. 
 
Στην επιχείρηση για εντοπισμό του είχαν συμμετάσχει δυνάμεις της Αστυνομίας, δύτες, πολίτες, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, ακόμα και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»
Ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν ο Σέικ Μίλτον
Θρίαμβος της Σαχτάρ στην Κωνσταντινούπολη με τεσσέρα κόντρα στην Μπεσίκτας
Τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Conference
«Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το επόμενο Final Four στην Ελλάδα»
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Δείχνει το δρόμο ο Άρης-Προσφέρει εκατό χιλιάδες ευρώ στους πυρόπληκτους