Οι σειρήνες για Ρομπέρζ και η νέα ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι

Έξι μέρες απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με το θέμα Βαλεντίν Ρομπέρζ στον Απόλλωνα να κρατεί καλά.

Σε σίριαλ καλοκαιριού θα μετατραπεί μέσα στις επόμενες μέρες το μέλλον του Βαλετίν Ρομπέρζ. Ο 32χρονος άσσος των κυανόλευκων ως γνωστό αποτελεί ξένο σώμα με το μέλλον του να μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε από την αρχή του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του ποδοσφαιριστή. Μετά και το κακό ξεκίνημα στην πρεμιέρα λοιπόν και το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λαμία το θέμα Ρομπέρζ επανήλθε για τα καλά στα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Από τη άλλη τις τελευταίες ώρες φαίνεται να επίδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και η ΑΕΚ Αθηνών. Το χάλι και η κακή εικόνα που παρουσίασε η Ένωση στα τελευταία δυο παιχνίδια κάνουν την διοίκηση Μελισανίδη να ψάχνει ποδοσφαιριστές για να κλείσει τις τρύπες για τα μετόπισθεν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα