Η αισιοδοξία του Ντολ για την πρόκριση και η απάντηση για επιστροφή στην Budesliga

Μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του έχει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντόλ, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να πετύχουν κάτι μοναδικό στην αυριανή αναμέτρηση με τον Άγτιαξ στο Άμστερνταμ.
 
O Γερμανός προπονητής, παραχώρησε δηλώσεις στη «SID», όπου έκανε λόγο μεταξύ άλλων στο αυριανό παιχνίδι αλλά και την επιλογή του να αναλάβει τα ηνία της πρωταθλήτριας Κύπρου.
 
Σε ότι αφορά τον αγώνα ο κ. Ντολ ανέφερε ότι, «πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο την Τετάρτη (σ.σ. αύριο). Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους παίκτες μου και για την προπονητική ομάδα. Παρότι εξήλθαμε ισόπαλοι 0-0 στο ΓΣΠ, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε. Δεν είμαστε φαβορί, ωστόσο όλα είναι πιθανά».
 
Σε ότι αφορά την επιλογή του ΑΠΟΕΛ και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποτε στην Budesliga, ο κ. Ντολ είπε ότι «είμαι κάπως σε μεγάλη ηλικία, αλλά δεν νιώθω έτσι. Φυσικά ήταν δύσκολο και δεν ήταν εύκολο για μένα να φύγω από τη Γερμανία, αλλά τώρα νιώθω ικανοποίηση. Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ξέρω ότι έκανα πάντα το καλύτερό. Είμαι χαρούμενος για το καλό ξεκίνημα με το ΑΠΟΕΛ. Τώρα απολαμβάνω αυτή τη στιγμή. Φυσικά θα ήθελα να δουλέψω ξανά στην Bundesliga, είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα και δεν έχω τελειώσει ακόμη».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός προπονητής, ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ, πριν το δεύτερο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Καραμπάχ και μετά την απομάκρυνση του Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ντολ οδήγησε τελικά τον ΑΠΟΕΛ στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εξήλθε στον πρώτο αγώνα κόντρα στον «Αίαντα» με 0-0 στο ΓΣΠ, αποτέλεσμα που αφήνει ελπίδες πρόκρισης για τον αυριανό αγώνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο