H επίσημη θέση της ΑΕΚ για τον παίκτη που θα αποχωρήσει

Τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Όπως αναφέρθηκε, «μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής Πλάνας είμαστε +1 ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α’. Θα πρέπει να δηλώσουμε και την λίστα για τον αγώνα της Παρασκευής. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε. Συστήνω ακόμη λίγη υπομονή».

Εάν ο Αντέρ Μουρίγιο θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια, ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι, «Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Το βλέπουμε όχι μόνο στην Κύπρο αλλά πανευρωπαϊκά, ακόμη και την τελευταία στιγμή γίνονται κινήσεις, υπάρχουν ανατροπές. Περιμένουμε, αλλά την ίδια στιγμή. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Πάφο».

Για την προετοιμασία και τον Πλάνας: 

«Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Προπονήθηκε και χθες και σήμερα και τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το ερωτηματικό αυτές τις ημέρες, είναι η κατάσταση του Φλοριάν που θα την δούμε τις επόμενες ημέρες. Αν δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Πάφο, μας δίνετε ο χρόνος για να τεθεί αργότερα στη διάθεση του προπονητή. Έχουμε άλλες δυο προπονήσεις απογευματινές για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Θα αρχίσει και η προπώληση των εισιτηρίων. Θα αρχίσουν και οι διασκέψεις τύπου πριν από κάθε παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Πάφο: 

«Προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, έχει δυσκολίες. Εμείς εστιαζόμαστε στην δικιά μας ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα