Πήρε τα κλειδιά και έκοβε βόλτες στους δρόμους της Λεμεσού με το αυτοκίνητο της μητέρας του 13χρονος

Ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 13 χρόνων, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού το βράδυ που πέρασε.

Ο 13χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Αγίας Σοφίας, στην Λεμεσό και εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού για έλεγχο πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυκτα. Ο νεαρός οδηγήθηκε με ασφάλεια στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό όπου κλήθηκε και προσήλθε η μητέρα του, η οποία είναι η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 13χρονος φέρεται να οδηγούσε το όχημα χωρίς τη συγκατάθεση της ιδιοκτήτριας, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου και χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός απόκτησε κατοχή του οχήματος διερευνώνται, ενώ η ιδιοκτήτρια του οχήματος φέρεται να παρέλειψε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του, με αποτέλεσμα το όχημα να οδηγηθεί από τον 13χρονο. Αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος