Κίρζης: Το σκορ μάς αδικεί, βασικός στόχος το πρωτάθλημα

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν με το πέρας της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ο οποίος όπως επεσήμανε το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη Cytavision, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού, «νομίζω ότι το τελικό σκορ και των δυο αγώνων μας αδικεί αλλά ταυτόχρονα πρέπει να δούμε ότι δεχθήκαμε γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι στα δυο παιχνίδια δεν δικαιούμασταν να σκοράρουμε. Παρόλο που παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα έγιναν αρκετά ατομικά λάθη για να χάσουμε τους αγώνες. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Είχαμε μια αξιοπρεπής παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Για τις μεταγραφές, ο πρόεδρος του Απόλλωνα τόνισε ότι «δεν είναι θέμα το οποίο με απασχολεί τώρα. Αν υπάρχει κάτι καλό θα το δούμε. Πρώτο στόχος ήταν να φθάσουμε στα πλέι οφς αλλά από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους. Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Επίσης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού, ανέφερε: «είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο. Είναι κρίμα να παίζουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι και να είναι σαν να παίζουμε φιλικά. Η απουσία του κόσμου μας λυπεί. Θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας στο Τσίρειο με την Πάφο και ζητούμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας».

Δειτε Επισης

Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα