Σκόρπισε ξανά τρόμο η Αϊνχτόφεν και αποτελείωσε τον Απόλλωνα

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Απόλλωνας έχασε ξανά από την Αϊντχόφεν, αυτή τη φορά στο στάδιο ΓΣΠ κα πάλι με 0-4 και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Το έργο των γαλάζιων της Λεμεσού ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ολλανδία και παρότι οι ποδοσφαιριστές του Σοφρώνη Αυγουστή προσπάθησαν, εντούτοις δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα.
 
Ως εκ τούτου το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Ολλανδούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να στρέφουν τα βλέμματα τους στο νέο πρωτάθλημα.
 
Η εικόνα του αγώνα:
 
Νωθρά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες με τον Απόλλωνα από τη μια να θέλει να επιτεθεί, για να βρει ένα γρήγορο γκολ κι από την άλλη την Αιντχόφεν να κλείνει τους χώρους.
 
Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία του πρώτου εικοσάλεπτου, σημειώθηκε στο 4ο λεπτό όταν ο Ροζάριο έκανε την κεφαλιά, μετην μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι το Μολ.
 
Χρειάστηκαν τριάντα έξι ολόκληρα λεπτά για να σημειωθεί άλλη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι, η οποία ήταν και αυτή για την Αιντχόφεν.
Συγκεκριμένα μετά από ατομική προσπάθεια του Γκακπό από αριστερά ο ποδοσφαιριστής των Ολλανδών έκανε το σουτ, ωστόσο ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.
 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Απόλλωνας έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Γιαννιώτα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε, όμως
ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε αντίθετη άποψη και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
 
Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Συγκεκριμένα στο 50’ ο Γκακπέ έκανε σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ζουτ.
 
Στο 65' η Αιντχόφεν έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μποσκαρί και Ιχάταρεν οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μολ. Στο 73' με προβολή ο Ιχαταρέν άνοιξε το σκόρ για τους Ολλανδούς και έθεσε ουσιαστικά τέλος σε οποιαδήποτε ελπίδα των γαλάζιων για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μήτρογλου να σκοράρει με πλασέ σε κενό τέρμα και να κάνει το 0-2 για την ομάδα του, ενώ το 0-3 πέτυχε στο 78' ο Μάλεν με πανομοιότυπο τρόπο.
 
Στο 88' ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία με προβολή του Γιούστε από τη μεγάλη περιοχή για να μειώσει το σκορ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, η Αινχτόφεν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκακπό για το 0-4, ο οποίος δεν εκμεταλεύθηκε από το ύψος της μικρής περιοχής τη μπαλιά του Γκουτιέρες.
 
Τελικά η ολλανδική ομάδα κατάφερε με πλασέ του Μάλεν να σκοράρει στο 92'  και να κάνει το 0-4 που ήταν το τελικό σκορ.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
 
Απόλλων:Μολ, Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Γιαννιώτας (76' Εμπιντά), Χάμπος (61’ Σαρδινέρο), Παπουλής (70' Πίττας), Σαλάι, Γιούστε, Γκακπέ
 
Αιντχόφεν:Ζουτ, Βιερχέφερ, Μπάουμγκαρτλ, Χέντριξ (73' Μήτρογλου), Μάλεν, Γκουτιέρες, Ροσάριο, Γκακπό, Ντάμφρις, Ιχατάρεν, Μποσαλί.
 
Κίτρινες: Χάμπος, Γιούστε/Χέντριξ
 
Κόκκινες:
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα