«Ρωτούν να μάθουν τιμή και συμβόλαιο για Ιωάννου, με έπιασε πονοκέφαλος με τη φασαρία»

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την ήττα από τον Άγιαξ ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ. 

Την ίδια ώρα, ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, αναφέρθηκε για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων και συγκεκριμένα για τον Νικόλα Ιωάννου. 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ: 

«Ήταν το αναμενόμενο νομίζω. Περιμέναμε ένα Άγιαξ παθιασμένο. Νομίζω πως το παλέψαμε μέχρι το που μας επέτρεπε το σκορ. Σταθήκαμε αρκετά καλά, μέσα σε ένα γήπεδο κατάμεστο που δεν σταμάτησαν λεπτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες. Γνωρίζαμε πως θα πιέσει, η ποιότητα ήταν εμφανείς. Δεν νιώθουμε άσχημα, ούτε λυπημένοι. Προχωρούμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την ατμόσφαιρα: 

«Με έπιασε πονοκέφαλος με τη φασαρία. Προσπαθήσαμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο».

Για τη συνέχεια: 

«Πέσαμε στο χειρότερο ζευγάρι (σ.σ. Άγιαξ-ΠΑΟΚ). Είναι μια αρκετά καλή προσθήκη στα ταμεία της ομάδας το Γιουρόπα Λιγκ. Λόγω όμως του ψηλού μπάτζετ και των επενδύσεων, θα δουλέψουμε για να τα βγάλουμε πέρα».

Για το αν θα κάνει το παραπάνω βήμα στο Γιουρόπα Λιγκ: 

«Να δούμε την κλήρωση, υπάρχουν και εκεί δυνατές ομάδες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα το παλέψουμε. Το ξανακάναμε. Έχουμε μια γεμάτη και ποιοτική ομάδα για να προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

Για τον προγραμματισμό:

«Θα μιλήσουμε με τον προπονητή. Αύριο θα δούμε τι κινήσεις και τι προσθαφαιρέσεις θα γίνουν. Είμαστε υπερπλήρης δεν βλέπω να υστερούμε σε κάποια θέση».

Για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων: 

«Κάτι δεδομένο δεν υπάρχει. Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ιωάννου, ρωτούν και τώρα να μάθουν για τιμή και συμβόλαιο. Δεν είμαστε σε φάση που να θέλουμε να πουλήσουμε επείγον κάποιο παίχτη. Πρέπει να φύγει ένας παίκτης. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό».

Για τον κόσμο: 

«Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε περισσότερο στους υπόλοιπους αγώνες».

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»