Διεύρυνε το προβάδισμα ο Κοντίδης

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima – το πρώτο της σεζόν 2019 – 2020 – έκανε το Παύλος Κοντίδης την Παρασκευή  (30/8), διευρύνοντας το προβάδισμά του στον αγώνα.
 
Με δύο πέμπτες θέσεις έχει 20 βαθμούς, έναντι 43β του Αυστραλού Matthew Wearn που πέρασε δεύτερος, αφήνοντας τρίτο το Γάλλο Jean Baptiste Bernaz (45β) και τέταρτο τον Κροάτη Stipanovic (46β).
 
Είναι σημαντικό πως και στις επτά ιστιοδρομίες που έγιναν έως τώρα, ο Παύλος έχει πλασαριστεί στη 10αδα, κάτι που σημαίνει πως και ένα άσχημό αποτέλεσμα να έχει στις τρεις ιστιοδρομίες που προγραμματίστηκαν για το Σάββατο (31/8), αυτό δεν θα επηρεάσει το προβάδισμά του. Την Κυριακή (01/9) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων.
 

Δειτε Επισης

Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025
Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πυροδοτήσει τη βόμβα με Γιόνας Βαλαντσιούνας
Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»
Η ΚΟΚ τιμάει τους παλαίμαχους των Εθνικών της ομάδων ενόψει Ευρωμπάσκετ