Είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν παρασύρει την άτυχη Ιzabella ο 34χρονος στη Λεμεσό

Την κατανάλωση αλκοόλ από τον 34χρονο οδηγό που παρέσυρε την άτυχη Izabella, κατέδειξαν οι έρευνες των Αρχών, μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.
 
Το θύμα του νέου θανατηφόρου είναι  η Izabela Zofia Iwanska, 48 χρόνων από την Πολωνία, μόνιμη κάτοικος Κύπρου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και άλλη τραγωδία… Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό σκούτερ της
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος από τη Βουλγαρία, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη Izabela η οποία βρισκόταν εντός του οδοστρώματος και πιθανό να επέβαινε ηλεκτροκίνητου πατινιού.
 
Σύμφωνα με τον διευθυντή τροχαίας Αρχηγείου, Γιάννη Γεωργίου, ο 34χρονος φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.
 
"Δυστυχώς παρόλες τις εκκλήσεις μας και τις παραινέσεις προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν υπεύθυνα εντούτοις σήμερα πάλι είχαμε άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα", είπε ο κ.Γεωργίου. Απο τις εξετάσεις διαφάνηκε επίσης πως ο οδηγός είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού και να μην καλύπτόταν το όχημα του από ασφάλεια.
 
Ο 34χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 13μg και τελική 6μg. Ακολούθως, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το θύμα, συνέχισε, φαίνεται να είχε στην κατοχή του ηλεκτρικό σκούτερ (πατίνι) "αλλα ακόμη δεν ξέρουμε αν το οδηγούσε ή εάν το έφερε μαζί της". 
 
Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαύρος Αύγουστος με 21 νεκρούς… Γονείς στα μαύρα, παιδιά ορφανά…
 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του