Συμβιβασμός στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τη Δόξα

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν στο Μακάρειο Στάδιο Ολυμπιακός και Δόξα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Η Δόξα ήταν η ομάδα που πήρε κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαντήσει στο 2ο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν στο τέλος από ένα βαθμό. 

Νωρίς προβάδισμα πήρε στην αναμέτρηση η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία στο 7' εκμεταλλεύτηκε την πρώτη της ευκαιρία και ο Ασαμόα αφού τρύπησε στην άμυνα μαυροπράσινων, με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρόπους να αντιδράσει κυνήγησε στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, που απώλεσε την πρώτη του τεράστια ευκαιρία στο 35', με τον Αζουλάο να κάνει το πλασέ και την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι της Δόξας.. 

Δυο λεπτά αργότερα, κοντά στο γκολ πλησίασαν πάλι οι μαυροπράσινοι, με το σουτ του Σαμπίνια να σταματά προ της γραμμής από αμυντικό της Δόξας. 

Με το καλημέρα της επανάληψης, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Οικονομίδη εκτός περιοχής να δοκιμάζει το σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος, κατέληξε στα δίχτυα του Γκρεμσλ για το 1-1 στο 55'. 

Τεράστια ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα έχασε στη συνέχεια η ομάδα της Κατωκοπιάς στο 71', με τον Μπραμπίγια να βλέπει εκτός εστίας τον Μπάιζα, να δοκιμάζει το ψηλοκρεμαστό σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. 

Ακόμη μια απίστευτη ευκαιρία απώλεσε πριν το τελικό σφύριγμα η Δόξα, με την κεφαλιά του Μουχτάρη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάιζα στο 92'. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων: 

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Νάνι, Κίκο, Οικονομίδης, Παχίπης (46' Aγιτέ), Ακόστα, Φαμπρίς (80' Ντουβεντρού), Ζαχαρίου, Αζουλάο (93' Σωτηρίου)

Δόξα: Γκρεμσλ, Ντερβίτ, Λουίς Κάρλος, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου, Ασαμόα (86' Παπαφώτης), Αρτάμπε (75' Μουχτάρης), Τραϊτσέφσκι, Μέσκα (63' Μπραμπίγια), Καρλάο

Κίτρινες: Ακόστα, Αγιτέ / Αλεξάνδρου, Ασαμόα

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές