«Στο πρώτο πέναλτι μπορούσε να δεχθεί κόκκινη η Ομόνοια»

Την άποψη ότι τα πέναλτι που δόθηκαν στην ΑΕΚ ήταν καθαρά, ενώ στο πρώτο θα μπορούσε να δεχθεί κόκκινη κάρτα ο Λούφτνερ από πλευράς Ομόνοιας, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport fm 104.0.

Χαρακτήρισε παράλληλα το ντέρμπι ως ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ενώ η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα ψάξει τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και καλός ρυθμός και φάσεις και μεγάλη επιθυμία για τη νίκη οι δύο ομάδες. Ήταν το πιο γεμάτο παιχνίδι που είδαμε στο πρωτάθλημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθώς στην έδρα μας πάντα ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αν το χωρίσουμε σε κομμάτια το ματς ήταν σημαντικό για εμάς το ξεκίνημα όπου η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Δεν μπορέσαμε σε εκείνο το διάστημα να σκοράρουμε ούτε από το σημείο του πέναλτι. Φυσιολογικά έπεσε ο ρυθμό μας, είχε ευκαιρίες η Ομόνοια αλλά και πάλι όταν ανεβήκαμε πετύχαμε γκολ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου αδικαιολόγητα ισοφαριστήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη αλλά σκόραρε ο αντίπαλος. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθε αλλά θα την ψάξουμε στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

Για τη διαιτησία και τα πολλά παράπονα της Ομόνοιας: «Κάθε ομάδα δικαιούται να εκφράσει τα παράπονα της. Αν πιστεύουν στην Ομόνοια ότι αδικούνται να αποταθούν στα αρμόδια σώματα. Εμείς είχαμε τρία πεντακάθαρα πέναλτι. Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί και κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Τελείωσε, δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτό το κομμάτι».

Δειτε Επισης

Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ