Ο Ρομπέρζ και η τύχη του Βουκομάνοβιτς

Η καλύτερη μεταγραφή για τον Απόλλωνα του Ιβάν Βουκομάνοβιτς ήρθε την 4η Σεπτεμβρίου. Η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στις δραστηριότητες της ομάδας, μετά από όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο νέο για τις επιδιώξεις και την προοπτική της λεμεσιανής ομάδας την φετινή σεζόν.

Η αξία και η ποιότητα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι γνωστή σε όλους και ο ίδιος θέλει να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα της απόδοσής του και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους μεγαλεπήβολους εγχώριους στόχους της.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει δώσει, μέχρι στιγμής, εννέα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και τα αμυντικά προβλήματα σε μερικούς αγώνες ήταν εμφανή σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η επάνοδος του Ρομπέρζ αναμένεται να φέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια στα μετόπισθεν, πλάι στον Έκτορ Γιούστε.

Η εικόνα της λεμεσιανής ομάδας στον μεσοαμυντικό χώρο στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Πάφο ήταν πολύ προβληματική και αναμένονται αλλαγές στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Ομόνοια. Ο βαθμός δυσκολίας και οι απαιτήσεις αυξάνονται παιχνίδι με παιχνίδι και ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς το γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν θα αργήσει η στιγμή, κατά την οποία ο Ρομπέρζ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα. Είναι ευλογία για τον κάθε προπονητή να διαθέτει τέτοιας κλάσης ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Και υπό αυτή την έννοια, ο Βουκομάνοβιτς είναι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος…
 

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν