Οι αποκαλύψεις της γυναίκας του Σάβιτς για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε

Η σύζυγος του Σέρβου κεντρικού αμυντικού του ΑΠΟΕΛ Βουγιαντίν Σάβιτς Μίρκα Βασίλιεβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της για τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιριστής, αλλά και για την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στην Γερμανία.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε στην ιστοσελίδα nadlanu.com πως στον ΑΠΟΕΛ υπολόγιζαν πως το πρόβλημα του Σέρβου στόπερ θα μπορούσε να λυθεί με θεραπεία αρχικά, όμως ο Σάβιτς συνέχιζε να έχει πόνους και έτσι πήγε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε εγχείρηση για αποκατάσταση του προβλήματος του.
 
Ανέφερε επίσης πως στο πλευρό του ποδοσφαιριστή βρισκόταν ο παππούς και η γιαγιά του, οι οποίοι κατοικούν στην Γερμανία. Αισιοδοξεί, τέλος, πως τα χειρότερα για τον Σάβιτς έχουν περάσει και ο ίδιος θα αφοσιωθεί τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στην επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 

«Όλα πήγαν εξαιρετικά κάτι που με κάνει χαρούμενη. Το πρόβλημα προέκυψε μετά από αρκετά παιχνίδια στην Κύπρο και μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις που έκανε εκεί, όλες οι διαγνώσεις έλεγαν ότι το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με θεραπείες. Ωστόσο ο χρόνος περνούσε και ο Βουγιαντίν που είναι υπεύθυνος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας έκανε επιπλέον εξετάσεις επειδή ένιωθε πόνους. Πήγε στη Γερμανία όπου οι γιατροί του είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να υποβληθεί σε εγχείρηση επειδή έτσι θα έχει λιγότερες επιπλοκές μακροπρόθεσμα. Εγώ έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα για μια σειρά στο Βελιγράδι οπότε έπρεπε να πάει στη Γερμανία χωρίς εμένα. Ο Βουγιαντίν είναι σε καλά χέρια, υπάρχουν καλοί γιατροί εκεί μαζί του και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια ανέφερε:  «Μέσα σε δύο μέρες ήταν όλα έτοιμα για την επέμβαση και όλα πήγαν καλά, χωρίς προβλήματα και σύντομα πήρε εξιτήριο. Ευτυχώς ο παππούς και η γιαγιά μου μένουν στη Γερμανία από τότε που αφυπηρέτησαν, οπότε ήταν μαζί του απλά για να ξέρει ότι έχει κάποιο κοντά του εκεί. Φυσικά εμείς από το Βελιγράδι είμαστε δίπλα του μέσω τηλεφώνου, και αναμένεται να έρθει κοντά μας σήμερα ή αύριο. Το σημαντικό είναι ότι όλη αυτή η κακή περίοδος είναι πίσω μας πλέον και όλα θα είναι καλά τώρα επειδή θα μπορεί να αφοσιωθεί στην προπόνηση του. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν αλλά συμβαίνουν».

 
 
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν