Όλα τα φώτα στραμμένα στο «Παπ»

Συνέχεια έχουμε σήμερα (22/9) στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας για το πρωτάθλημα. Η 4η αγωνιστική άρχισε την Παρασκευή με τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ. Συνέχεια χθες στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα, καθώς και την δύσκολη επικράτηση της ΑΕΛ στο Τσίρειο επί της Δόξας.

Το σκηνικό σήμερα μεταφέρετε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου εκεί η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο. Ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Εθνικός παίζει στο «Δασάκι» απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.

Σαφώς και αυτό που ξεχωρίζει της σημερινής ατζέντας είναι το παιχνίδι στην Παπ. Σε ένα παιχνίδι που μόνο στα χαρτιά, υπάρχει φαβορί, η Ανόρθωση θα προσπαθήσει μπροστά από τον κόσμο της να πάρει την δεύτερη της νίκη.Στον αντίποδα, η φιλόδοξη Πάφος, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αφού προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες.

Από την άλλη το παιχνίδι στο «Δασάκι» αρχίζει μια ώρα μετά το παιχνίδι στο «Παπαδόπουλος». Ο Εθνικός Άχνας που παραμένει αήττητος και με πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια του υποδέχεται, την Νέα Σαλαμίνα, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το αήττητό του.  Η ερυθρόλευκοι του Σάββα Πουρσαϊτίδη, προέρχονται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να πάρουν αποτελέσματα.
 

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν