Όταν ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην μεγάλη του αγάπη

Άλλη μια δύσκολη νίκη για την ΑΕΛ, απέναντι στην Δόξα στο παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, χωρίς να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, χρειάστηκε το πόδι του Ντερβίτ για να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Γκρεμσλ. Εκτός τούτου η Λεμεσιανή ομάδα, είχε και σε πολύ καλή μέρα τον Βοζίνια, αφού ο Βενεζουελάνος κήπερ χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια σε αρκετές περιπτώσεις.

Μια νίκη όπως και να έρθει πάντα είναι καλοδεχούμενη. Στη περίπτωση της ΑΕΛ όμως, πέραν της νίκης χρειάζεται και άμεση βελτίωση σε αρκετά σημεία.

Αν και μικρό το δείγμα σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, δείχνει αρκετές αδυναμίες. Δεν ήμαστε εδώ να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου. Γνωρίζοντας τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό κομμάτι για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, βάζουμε στο παιχνίδι και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Βόσνιος τεχνικός και αυτές δεν είναι λίγες.
Από την άλλη, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Μια ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΛ, πάντα θα κοιτάζει ψηλά και πάντα την διάκρισή.  «Δεν παύει να είναι ένας τίτλος. Πάμε να τον κερδίσουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα», ήταν τα λόγια του Αντρέα Αβραάμ, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Δόξα.

Η ποδοσφαιρική παιδεία μίλησε, με τον διεθνή άσσο να στέλνει το μήνυμα πως η ΑΕΛ, ήταν είναι και θα είναι στα ψηλά. Εξάλλου αν δεν το πίστευαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν θα υπήρχε λόγος να αγωνίζονταν με σήμα της ΑΕΛ στο στήθος.
Ο Κέρκεζ μίλησε από την αρχή, δηλώνοντας πως η ομάδα θα φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί, προμηνώντας τον κόσμο πως είναι δύσκολο να γίνει κάτι παρόμοιο με το περσινό. Ναι μεν είναι δύσκολο να κάνει όσα κατάφερε πέρσι αλλά με τον τρόπο που ξεκίνησε η ΑΕΛ τις φετινές τις υποχρεώσεις δεν θα φτάσει και μακριά.

Πέραν τούτου, ουδέν σχόλιο και για τον κόσμο της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, με τους ποδοσφαιριστές του, πέτυχαν κάτι εκπληκτικό την περσινή χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το σημερινό «χάλι» που περνά η ΑΕΛ όσο αφορά την παρουσία του κόσμου της. Μια παρουσία που δεν θα κριθεί στο γήπεδο (λόγω κάρτας φίλαθλου) αλλά στο πως θα στηρίξει κάποιος την ομάδα, κυρίως στο οικονομικό τομέα.

Η ΑΕΛ, χρειάζεται άμεση στήριξη και βοήθεια από τον κόσμο της αφού σε μια τόσο δύσκολη καμπή στην ιστορία της, είναι εκεί και δηλώνει παρών.
 

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»