«Αν ο Σωφρόνης ήταν ξένος θα του έκαναν άγαλμα»

Στην απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα να απομακρύνει τον Σωφρόνη Αυγουστή, μετά την ήττα τον κυανόλευκων με την Αϊντχοφεν, αναφέρθηκε ο Κύπριος τεχνικός, Τάσος Κυριάκου, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM95.
 
Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, σχολιάζοντας το διαζύγιο των δυο πλευρών, επεσήμανε ότι αν ο Κύπριος κόουτς εάν ήταν ξένος θα είχε άγαλμα στην είσοδο του προπονητικού κέντρου.
 
Όπως ανέφερε, «εάν στη θέση του Σωφρόνη βρισκόταν ένα ξένος, νοιώθω ότι αυτή τη στιγμή θα είχε άγαλμα στο Κολόσσι. Όλοι λυπόμαστε γιατί φεύγει ένας Κύπριος από μια μεγάλη ομάδα. Θα έλεγα ότι με ξάφνιασε το μομέντουμ που έγινε όμως πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος. Από την άλλη θεωρώ ότι είναι καλύτερα τώρα για τον Σωφρόνη που έφυγε γιατί φεύγει επιτυχημένος. Έκλεισε ένα κύκλος με επιτυχία για τον Σωφρόνη».

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία
Συνεχίζει στην Πάφο ο Γκολντάρ-Η επίσημη ανακοίνωση