Επίσημα στην εποχή Ιβάν Βουκομάνοβιτς ο Απόλλωνας

Τον διάδοχο του Σωφρόνη Αυγουστή ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος εδώ και δέκα μέρες κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του, χωρίς να πάρει θέση σε σχέση με τα ονόματα υποψηφίων που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Δίνοντας τέλος στα σενάρια, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε το μεσημέρι πως ο 42χρονος Σέρβος τεχνικός , Ιβάν Βουκομάνοβιτς, είναι ο αντικαταστάτης του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Πρόκειται για τεχνικό, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, κατακτώντας το κύπελλο της χώρας, το 2017.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 42χρονο Σέρβο τεχνικό κύριο Ivan Vukomanovic για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 1977 τεχνικός, εργάστηκε στο παρελθόν στην Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σλοβακίας 2017 και στην Στάνταρ Λιέγης με την οποία τερμάτισε στην 2η θέση του βέλγικου πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε με την ομάδα της Λιέγης σε δυο διαδοχικές παρουσίες της στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τον κύριο Ivan Vukomanovic και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ψηλά ο πήχης για τον Σέρβο

Λαμβάνοντας υπόψη και τον λόγο που ήρθε το διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή (σ.σ. η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα), είναι δεδομένο ότι ο λεμεσιανός σύλλογος, ήθελε μια καλή περίπτωση προπονητή, αφού το έργο και η συνεισφορά που άφησε ο Κύπριος κόουτς, δεν είναι εύκολο ν' αντικατασταθεί στα μάτια των οπαδών του Απόλλωνα.

Ως εκ τούτου, ο εκλεκτός της διοίκησης Κίρζη, θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί αντάξιος των απαιτήσεων, αφού ενδέχεται να κριθεί πιο αυστηρά από τους φίλους της ομάδας, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που διαφώνησαν έντονα με την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο των κυανολεύκων. 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν