ΒΙΝΤΕΟ: Μια από τα ίδια για ʼρσεναλ

Η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έκανε πισωγύρισμα μετά τη νίκη της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό ο Λακαζέτ έβγαλε κάθετα στον Ομπαμεγιάνγκ που πλάσαρε όμορφα για το 0-1. Η Πάλας πήρε τα ηνία μετά το 30ο λεπτό και στο 40’ απείλησε με μακρινό σουτ του Κουγιατέ, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Λένο.

Η Πάλας πίεσε στην επανάληψη και στο 54’ ο Αγιού έκανε το πλασέ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Άρσεναλ για το 1-1. Μάλιστα ο Αγιού έγινε ο πρώτος παίκτης της Πάλας μετά τον Τζον Κρέιβεν τη σεζόν 1971-72, που σκόραρε τόσο εντός έδρας όσο κι εκτός κόντρα στην Άρσεναλ.

Στο 61’ μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Λουίζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αστόχησε ενώ στο 67’ η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ομπαμεγιάνγκ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέγιερ.

Στο 78ο λεπτό, ο Τόμκινς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σωκράτης έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 83’ η Άρσεναλ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Πεπέ βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λακαζέτ πλάσαρε πάνω στον Γκουαΐτα.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, ΜακΆρθουρ, Κέλι, Κέιχιλ, Τόμκινς, ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Μέγιερ (69’ Τοσούν), Ρίντεβαλντ, Αγιού, Ζαχά

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Λουίζ, Οζίλ (70’ Μαρτινέλι), Τζάκα, Μάιτλαντ Νάιλς, Τορέιρα (46’ Γκουεντουζί), Λακαζέτ (90+2’ Νέλσον), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ