BINTEO: Και πάλι γκέλα για την Ίντερ

Η Ιντερ έμεινε στο 1-1 με τη Λέτσε, που βρίσκεται εντός υποβιβασμού και δίνει την ευκαιρία στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί. Τρεις ισοπαλίες το απόγευμα στο Καμπιονάτο.

To “Βία ντελ Μάρε”, όπου γεννήθηκε και έπαιξε πρώτη του φορά μπάλα, δεν αποδείχτηκε ευεργετικό για τον Αντόνιο Κόντε. Στην εξέδρα, οι οπαδοί της Λέτσε είχαν ένα μεγάλο πανό, με τον οποίο τον... έκραζαν και στον αγωνιστικό χώρο η Ιντερ κόλλησε στο 1-1, την ίδια ισοπαλία δηλαδή που είχε παραχωρήσει και την προηγούμενη αγωνιστική.

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το πρώτο γκολ του νεαρού αμυντικού, Αλεσάντρο Μπαστόνι (71' κεφαλιά), ο οποίος είχε μπει αλλαγή, ο Μανκόζου (77') ισοφάρισε για τη Λέτσε. Οι Νερατζούρι άφησαν έτσι βαθμούς κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται εντός υποβιβασμού και δίνουν την ευκαιρία στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του τίτλου.

Λέτσε (Φάμπιο Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Ρισπόλι (76' Φάλκο), Ροσετίνι, Λουτσιόνι, Ντονάτι, ΝτελΟρκο, Μανκόζου (83' Μεκαριέλο), Ντεϊόλα, Πετριτσόνε, Μπαμπακάρ, Λαπαντούλα (62' Μάγιερ)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Γκοδίν (68' Μπαστόνι), Μπιράγκι, Σκρίνιαρ, Μπροζοβιτς (82' Μπόρχα Βαλέρο), Σένσι (82' Αλέξις Σάντσες), Καντρέβα, Μπαρέλα, Λουκάκου Λαουτάρο Μαρτίνες.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12
Χούμελς: Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί
Δεν είναι πλέον υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Τεν Χαγκ
Ο Ρόις σκέφτεται να μετακομίσει στο MLS μετά το τέλος της σεζόν!
BINTEO: Ρωτήθηκε για τη Ρεάλ και έφυγε από την συνέντευξη τύπου ο Μπαπέ
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Πράξη δεύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με φόντο τον τελικό του Champions League
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Η Χιρόνα αναμένει την έγκριση της UEFA για να παίξει στο Champions League