Αναμένει καλύτερη πρόταση από τον Απόλλωνα ο ʼρης

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα φέρεται να βρίσκεται ο Νικολά Ντιγκινί, για τον οποίο όπως αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα, ο Άρης αναμένει καλύτερη προσφορά για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Κύπρο. 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα της metrosport.gr:

Η φημολογία περί ένταξης ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανεξαρτήτως της εξέλιξης στο θέμα του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο να αφήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον Αρη, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι φέρονται ότι επιθυμούν καλύτερη προσφορά, για να τον αφήσουν να πάει στην Κύπρο.

Αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε δύσκολα θα αφήσουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα, τουλάχιστον, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δειτε Επισης