Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ για την τέταρτη μεταγραφή

Στην κάμερα της cytavision, μίλησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η διακοπή βοήθησε τους ποδοσφαιριστές που αποκτηθήκαν, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα εργομετρικά των Γέφτοφιτς και Γένσεν ήταν πολύ καλά και γι’ αυτό πήραν φανέλα βασικού.

Αναλυτικά:

Πως προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές: «Η αλήθεια είναι πως η διακοπή βοήθησε. Ήταν ωφέλιμο για τον λόγο ότι είχαμε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν προπονηθεί καθόλου με την ομάδα. Είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στο τακτικό κομμάτι και όχι μόνο να τρέχουν στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα».

Για τα παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα: «Δύο αμφίρροπα παιχνίδια σε ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να ήταν σε τελικό και ο καλύτερος να περάσει. Ελπίζουμε να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια σε Λεμεσό και Λευκωσία και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Για την ενδεκάδα: «Από την άποψη των εργομετρικών οι ποδοσφαιριστές ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε σύμμαχο τον χρόνο, κρίθηκε από τον προπονητή ότι ήταν έτοιμοι και γι’ αυτό πήραν φανέλα βασικού. Ήταν δυο επιλογές του προπονητή από ποδοσφαιριστές που θα δώσουν στοιχεία που θέλει ο προπονητής και ελπίζουμε να τα δούμε άμεσα στο παιχνίδι μας».

Για την τέταρτη μεταγραφή: «Τέταρτη προσθήκη δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά ούτε να το επιβεβαιώσω. Το εξετάζουμε για να είναι στο προφίλ των υπολοίπων μεταγραφών. Μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν