ʼοσμος και άψυχος ο ΑΠΟΕΛ, σκόνταψε και στο Αμμόχωστος

Άλλους δύο βαθμούς, άφησε στο στάδιο Αμμόχωστος ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Ερμή Αραδίππου και έμεινε στους επτά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλο τους, ενώ αντίθετα ο Ερμής ήταν η ομάδα που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη.

Το προφίλ του αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας και δεν έφτιαξε φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, σε αντίθεση με τον Ερμή, που χτυπούσε στην αντεπίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουσιά στο 13', για να ανοίξει το σκορ. 

Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε παράλληλα με την εστία.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει πως δεν έχει τις λύσεις για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Παρότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να ξυπνήσει τους παίκτες του, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το τελευταίο σφύριγμα του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς, Αλαμπρίτης (61′ Παντελή), Ντίας, Σάντος, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (68′ Σιντιμπέ), Πέδρο.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλδες, Ζορζ, Σιέλης, Γουίλερ, Ατζίλι (62′ Ζαχίντ), Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Εντονγκαλά (62′ Εφραίμ), Κλωναρίδης (72 Κατσαντώνης), Σαχάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα