ʼοσμος και άψυχος ο ΑΠΟΕΛ, σκόνταψε και στο Αμμόχωστος

Άλλους δύο βαθμούς, άφησε στο στάδιο Αμμόχωστος ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Ερμή Αραδίππου και έμεινε στους επτά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλο τους, ενώ αντίθετα ο Ερμής ήταν η ομάδα που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη.

Το προφίλ του αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας και δεν έφτιαξε φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, σε αντίθεση με τον Ερμή, που χτυπούσε στην αντεπίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουσιά στο 13', για να ανοίξει το σκορ. 

Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε παράλληλα με την εστία.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει πως δεν έχει τις λύσεις για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Παρότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να ξυπνήσει τους παίκτες του, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το τελευταίο σφύριγμα του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς, Αλαμπρίτης (61′ Παντελή), Ντίας, Σάντος, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (68′ Σιντιμπέ), Πέδρο.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλδες, Ζορζ, Σιέλης, Γουίλερ, Ατζίλι (62′ Ζαχίντ), Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Εντονγκαλά (62′ Εφραίμ), Κλωναρίδης (72 Κατσαντώνης), Σαχάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης