«Αν είχαμε τους επιθετικούς μας θα κερδίζαμε άνετα τον ΑΠΟΕΛ»

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.
 
Σε δηλώσεις του στον «Supersport FM», ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά ότι «πιστεύαμε πως θα παίρναμε αποτέλεσμα (σ.σ. με τον ΑΠΟΕΛ). Είχαμε επτά παίκτες που δεν ήταν στον ρόστερ, αφού αρκετοί είχαν θέματα τραυματισμών. Όταν δεν έχει άλλες επιλογές, συνεχίζεις την προσπάθεια με ότι έχεις. Δυστυχώς κάποιοι δεν πρόλαβαν ν’ αγωνιστούν, όμως, αισιοδοξούμε ότι θα τους έχουμε στην συνέχεια. Μου αρέσει η ομάδα πλην της επίθεσης, όμως, δεν θα την κρίνω διότι δεν έχω επιθετικούς ακόμα έτοιμους».
 
Επισήμανε επίσης πως «μεσοαμυντικά φαίνεται ότι πάει καλά δεν θα χάνει εύκολα όπως έγινε με τον Απόλλωνα, σε καμιά περίπτωση. Με την επίθεση ακόμη δεν τους είδαμε δυστυχώς δεν τους είχαμε με το ΑΠΟΕΛ, αν τους είχαμε θα κερδίζαμε άνετα, όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο, αυτό είδα αυτό λέω».
 
Σε ότι αφορά στον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, σημείωσε πως «είναι καλή ομάδα, νομίζω θα είναι έτοιμοι, θα γίνει ένα δυνατό ντέρμπι. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, θα ήταν ένα συν για την ομάδα μας. Θα είναι κριτήριο για μας».
 
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του είπε «είμαι ικανοποιημένος, όχι όμως, στον απόλυτο βαθμό. Ευελπιστώ ότι με την διακοπή θα ρολάρει η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα αυτό είναι καλό για να μπορέσει να έχει ανταγωνισμό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, εκτός από την Ομόνοια όλες οι άλλες δεν ρολάραν. Ελπίζω να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα για να μην διακόψουμε το πρωτάθλημα είμαστε σε ένα χάος, δεν ξέρουν τι γίνεται, όλη η κοινωνία δεν ξέρει…Είναι ψυχολογία, ο κόσμος δεν μπορεί χωρίς ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα