«Αφού αυτό το ματς δέχθηκε στοιχηματική δραστηριότητα, ας γίνει ένας έλεγχος»

Στις υποψίες για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα που απέστειλε η UEFA στην ΚΟΠ, σε σχέση με το παιχνίδι του Άρη με την Αλκή, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος της ομάδα της Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου μιλώντας στον Super Sport fm 104.0.

«Με μεγάλη έκπληξη είδαμε κόκκινο φάκελο και να εμπλέκεται το σωματείο μας. Για άλλη μια φορά κερδίζουμε αντίπαλο σε ντέρμπι και έρχεται φάκελος. Επίσημη ενημέρωση δεν είχαμε από κανέναν. Ευτυχώς ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι σε σχέση με το περσινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα όπου φωνάζαμε. Με την Αλκή νικήσαμε καθαρά το παιχνίδι και διερωτώμαι αυτοί που στοιχηματίζουν πως στοιχηματίζουν, που στοιχηματίζουν και γιατί να πληρώνουν τα σωματεία και γιατί να μην συλλαμβάνονται αυτοί που στοιχηματίζουν. Αφού ξέρουμε ότι αυτό το ματς δέχθηκε στοιχηματική δραστηριότητα, ας γίνει ένας έλεγχος να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που στοιχημάτισαν, αν είναι από την Κύπρο, την Ευρώπη, την Ασία ή την Αμερική. Κάποιοι κέρδισαν και αυτή την στιγμή κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Άρης και η Αλκή.

Δεν μπορούν τα σωματεία να την πληρώνουν όταν κάποιοι εκτός σωματείων ή εντός σωματίων να στοιχηματίζουν και να κερδίζουν. Θα πρέπει  κάποια στιγμή η Αστυνομία και το τμήμα που ανέλαβε την διερεύνηση των υποθέσεων να μπει πιο βαθιά. Να εξετάσουν όχι μόνο την στοιχηματική δραστηριότητα αλλά να κοιτάξει π.χ. αν υπήρχε σε όλα τα  ματς του Άρη δραστηριότητα. Αυτό θα καταδείξει αν όλο αυτό γίνεται σκόπιμα. Αν κάποιος είδε το παιχνίδι μας με την Αλκή όπως και αυτό με την Καρμιώτισσα, ο Άρης υπερείχε και έχασε ευκαιρίες να βάλει ακόμα 2 και 3 γκολ. Αν κάποιος είχε την διορατικότητα θα μπορούσε να πάει να παίξει να μπουν και άλλα γκολ. Πρέπει να ξέρουμε αν αυτά τα άτομα έχουν σχέση με τον Άρη ή με ποδοσφαιριστές και αν το έκαναν και σε άλλα παιχνίδια».

Ερωτηθείς για το πως θα κινηθεί η ομάδα του ο κ. Λυσάνδρου είπε «μίλησα και με άλλους προέδρους σωματείων, θα μιλήσω με όλους και θα ζητήσουμε όπως μείνουμε εκτός στοιχημάτων. Πρέπει κάποιος να μας προστατέψει. Μίλησα και με τον πρόεδρο της Αλκής. Μου είπε ότι είχε πρόθεση να παραιτηθεί. Είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτός έχει κάποια σχέση όλο αυτό. Να πάμε μαζί στην αστυνομία και να ζητήσουμε να γίνουν όλες οι έρευνες. Είμαι διατεθειμένος να ανοίξουν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα μου και οι λογαριασμοί μου. Μίλησα και με τον πρόεδρο της ΚΟΠ ο οποίος δεν ήξερε ούτε αυτός λεπτομέρειες αλλά θα μιλήσουμε ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστειλε έκθεση για αγώνα Β' Κατηγορίας η OΥΕΦΑ-Ύποπτος στοιχηματισμός

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»