Έκρυβε επί χρόνια το πτώμα της μητέρας του για να εισπράττει τη σύνταξή της

Ένας 67χρονος Σλοβένος συνελήφθη, επειδή έκρυβε για χρόνια το πτώμα της μητέρας του, ενώ προσποιούνταν ότι ήταν ζωντανή προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία και ΜΜΕ.

Την αστυνομία ειδοποίησαν συγγενείς της γυναίκας, που θα ήταν ηλικίας 97 ετών, καθώς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να τη δουν ή να την επισκεφθούν παρά τα επανειλημμένα αιτήματά τους.

«Η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό της σε ένα διαμέρισμα στη Λιουμπλιάνα. Ο θάνατός της είχε προφανώς επέλθει πριν από αρκετά χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Τόμαζ Τομάζεβιτς, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν καθοριστεί προς το παρόν ούτε η ακριβής ημερομηνία. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 24ur, ήταν πριν από 6 χρόνια, ενώ ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως κανείς δεν την είχε δει ζωντανή από το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, ο γιος του θύματος έλεγε ψέματα στους συγγενείς τους, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τους δει.

Όλα αυτά τα χρόνια, πλαστογραφούσε την υπογραφή της για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ