Αθώος ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας για τη φονική πυρκαγιά στη Λευκωσία

Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς σε μπυραρία Gosha Bar στη Λευκωσία, παρά το άγαλμα Σολωμού, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019, με την αθώωση των τελευταίων δύο κατηγορουμένων.
 
Το Κακουργιοδικείο αθώωσε και απάλλαξε τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας και ακόμη ένα πρόσωπο που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία, διάρρηξη και εμπρησμό. Το Κακουργιοδικείο έκρινε πως δεν υπήρχε ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους, ώστε να στοιχειοθετήσουν τα αδικήματα και να υπάρξει καταδίκη.
 
Υπενθυμίζεται ότι από την πυρκαγιά, που τέθηκε κακόβουλα, έχασε τη ζωή της 38χρονη από την Ουκρανία, που διέμενε στον πρώτο όροφο, πάνω από την μπυραρία και δεν είχε προλάβει να εξέλθει από το υποστατικό της. Η άτυχη 38χρονη είχε εντοπιστεί από τους πυροσβέστες, που κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ είχε φθάσει λίγο καιρό προηγουμένως στην Κύπρο για μία καλύτερη ζωή.
 
Για την υπόθεση καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, 32χρονος Σύρος, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που έθεσε την φωτιά, ενώ ποινή φυλάκισης δύο ετών επιβλήθηκε και σε 21χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συνομωσία για εμπρησμό. Και οι δύο είχαν παραδεχθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ