«Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση»

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο προπονητής των γαλάζιων Γιάννης Πετράκης. 

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πετράκης είπε αρχικά πως «σήμερα, στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ χωρίς να μεταφράζεται σε αποτελεσματικότητα, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Δεν είχαμε την σωστή προσέγγιση. Στο δεύτερο μέρος, μπορούσαμε να σκοράρουμε, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μια φορά απειλητικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωσε τους παίκτες του ο Κέρκεζ-«Ένα μεγάλο μπράβο»

Θεωρώ, συνέχισε ο κ. Πετράκης «πως το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο, ειδικά με την εικόνα του δευτέρου μέρους. Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Έβαλε το γκολ η ΑΕΛ, χωρίς να είναι καλύτερη και αυτό έκανε την διαφορά. Αν το βάζαμε εμείς, θα ήταν αλλιώς».

Ερωτηθείς γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο μάρκοβιτς, είπε πως «υπάρχει ιεραρχία ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι. Πρώτα είναι Ντιγκινί και Μπένσοπ, δεν έπαιζαν, και τρίτος ήταν ο Μάρκοβιτς. Το γκολ που έχασε ο Νταμπό (σ.σ. δοκάρι) και το χαμένο πέναλτι του Μάρκοβιτς, δεν είναι οι πρώτοι που χάνουν τέτοιες φάσεις. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ήθελαν να κάνουν το καλύτερο, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν αλλάζει κάτι απέναντι στους παίκτες».

Όσον αφορά την απουσία του Σακέτι, αλλά και την αλλαγή του Ντιγκινί, είπε πως «έχω μεγάλο σεβασμό στον Σατσέτι, σαν άνθρωπο και σαν παίκτη. Προέρχεται από τραυματισμό, δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Ξέρουμε το προφίλ του, ήταν επιλογή μου. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μην μεγαλώσει το πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ντέρμπι με πέναλτι, κοντράστ συναισθημάτων και την μπίλια στο... κίτρινο

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι