Κοριτσάκι ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια στη Σμύρνη 91 ώρες μετά-«Ζήσαμε ένα θαύμα»

Κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών, που είχε θαφτεί ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου όταν έπληξε τη δυτική Τουρκία ο ισχυρός σεισμός της Παρασκευής, σώθηκε σήμερα, 3 Νοεμβρίου, τέσσερις ημέρες αργότερα.
 
«Ζήσαμε ένα θαύμα την 91η ώρα. Μέλη σωστικών συνεργείων έβαλαν την Αΐντα, ηλικίας τεσσάρων ετών, ζωντανή» από τα συντρίμμια, τόνισε ο δήμαρχος της Σμύρνης, ο Τουντς Σογέρ, μέσω Twitter.
 
Ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν μέλη σωστικών συνεργείων να βγάζουν καταχειροκροτούμενοι το κοριτσάκι από τα συντρίμμια κτιρίου στο προάστιο Μπαϊράκλι, το οποίο υπέστη το βαρύτερο πλήγμα από την ισχυρή σεισμική δόνηση.
 
Νωρίτερα σήμερα η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (AFAD) ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων της σεισμικής δόνησης έφθασε πλέον τους 100 νεκρούς, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 994 άνθρωποι, οι 147 από τους οποίους συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.
 

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Αυτοί είναι οι 15 πιο περιζήτητοι παίκτες στο μεταγραφικό «παζάρι»
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση