ΠΑΟΚ και Γκαρσία μαζί μέχρι το 2023

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ουρουγουανό τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/11) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει:

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

Δειτε Επισης

«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»
Ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν ο Σέικ Μίλτον
Θρίαμβος της Σαχτάρ στην Κωνσταντινούπολη με τεσσέρα κόντρα στην Μπεσίκτας
Τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Conference
«Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το επόμενο Final Four στην Ελλάδα»
Αποφασισμένοι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βαγιαννίδη